Bricheta personalizata stil Zippo gravata cu poza si textul tau

50.00 lei
br stil zippo
9990 Produse

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Cantitate

Cand vine vorba de cei dragi aceasta reprezinta cadoul ideal.
Cu toate ca noi nu incurajam fumatul,dar un obiect util precum o bricheta pe care fumatorii o utilizeaza de cateva zeci de ori pe zi devine un obiect de suflet cand bricheta este gravata cu poza si textul personalizat.De ce "Graveaza Iubirea" ? Iubirea vine din lucruri simple ,un breloc,o bricheta,o bratara,un briceag sau un alt obiect personalizat pe care folosindu-l zi de zi ne va aduce aminte cu drag de cei apropiati.
Prin bricheta gravata ( graveaza ) intelegem procedeul de ‘sapare’ a imaginii personalizate a literelor sau textului tau intr-un material.
Pentru o rezistenta mai mare a unui brichete personalizate noi am ales sa gravam pe brichete de metal.Astfel pe langa poza ta personalizata putem grava litere, initiale, text, inimioare, emoji sau orice alte caractere speciale alese de tine.
De ce o bricheta personalizata? O bricheta este un obiect pe care fumatorii il folosesc de cateva ori pe zi.Daca aceasta bricheta este personalizata cu poza si textul tau, valoarea ei sentimentala va avea o apreciere enorma.
Ce optiuni de personalizare a brichetei avem? Aceasta bricheta va fi personalizata prin gravare atat fata cat si verso.
Putem grava poza, fotografia, imaginea sau logo-ul pe o parte pentru o acoperire mai mare a brichetei si o rezolutie cat mai buna,in timp ce textul, mesajul, proverbul, numele sau gandul dumneavoastra il putem grava pe spatele brichetei.
La brichetele de tip Zippo poza o putem grava pe suprafata brichetei iar textul pe capacul acesteia.
Poza si textul gravat vor ramane vesnic in suprafata metalului si in inima celui ce primeste aceasta bricheta,spre deosebire de alte tehnici si procedee care cu timpul se vor sterge sau innegri.
Imaginea gravata pe bricheta se va vedea cel mai bine din anumit unghi,acesta fiind un minus al procedurii de gravare insa aceasta imagine va dura mult mai mult fata de bricheta pe care se lipesc poze imprimate.
Din aceasta cauza fotografiile gravate pe bricheta sunt alb negru (vor lua culoarea brichetei) si nu color precum cele pe care se imprima poza.
Pentru o gravare cat mai calitativa a brichetei va recomandam sa ne trimiteti poza in orice format dar sa aiba o marime de minim 100 KB imagini clare,deschise la culoare.
Preferam imaginea originala,fara modificari sau print screen.
Textul de gravat va fi implicit in fontul Monotype Corsiva.Un scris de mana cat mai vizibil pentru a face bricheta gravata cat mai profesionala.
Putem grava 5-20 cuvinte ce se vor vedea clar pe bricheta dar cu cat gravam mai multe cuvinte cu atat marimea caracterului va fii mai mica si textul se va vedea de la o distanta mai mica.
Noi ne gandim atat la cel care primeste cadoul cat si la tine ,astfel cu aceasta comanda iti vom trimite un cadou surpriza din partea noastra.
cadou ce speram sa iti aminteasca cu drag de noi si de experienta avuta impreuna.
Cu drag, echipa Graveaza Iubirea .
Dupa ce comandati o sa va contactam telefonic pentru a ne trimite poza si textul de gravat in maxim 24 ore.
Dimensiuni bricheta personalizata: Lungine 55 mm Latime 35 mm Grosime 15 mm Material otel inoxidabil Suprafata gravare jos: 30/30 mm Suprafata gravare capac: 20/30 mm Gravare fata spate: DA Greutate bricheta: 50 grame Termen de executie: maxim 24 ore de la primirea pozei si textului de gravat.

br stil zippo
9990 Produse