Cum trebuie sa fie poza pentru gravat?

Va rugam ca poza pentru gravat sa fie clara, luminoasa, preferam poze la lumina zilei si nu noaptea sau in spatii unde este putina lumina.

Poza de gravat sa aiba o rezolutie cat mai mare si daca se poate sa nu trimiteti screen shoot  (poza a ecranului) cu poza respectiva.

Culoare negru din poza nu se graveaza, se va grava doar nuantele de gri.

Toate pozele pentru gravat le vom modifica in photoshop.

Poza de pe produs se va vedea cel mai bine din anumit unghi ( un unghi de 30-45 grade) si la lumina, daca tineti produsul drept in fata veti vedea negativul pozei.

De ce este rugina in interiorul brichetei tip Zippo?

Acea substanta de culoare aramie din interiorul brichetei nu este rugina, este o substanta pentru a preveni incalzirea brichetei si pentru a se pastra benzina in interior cat mai bine. Daca ati avut o bricheta originala Zippo, de la noi sau din alta parte, veti observa ca si acea bricheta are o substanta ce seamana cu rugina la interior cand se scoate interiorul brichetei.

Este incarcata bricheta cand o primesc? Se poate reincarca?

Brichetele vin incarcate dar va recomandam sa achizitionati si lichid de incarcare pentru ele. 

Brichetele originale Zippo vin goale deoarece au un sigiliu pe care noi nu il desfacem pentru a le incarca, sigiliu original cu care livram bricheta clientului.

O bricheta tine cam 30 zile cu lichidul dinauntrul ei, dupa care necesita incarcare.

Toate brichetele comercializate de noi se pot incarca.

Brichetele tip Zippo (flip top) si Zippo originale se pot reincarca cu benzina, prin scoaterea interiorului brichetei si picurare cu benzina pentru bricheta in interiorul acesteia. Nu folositi benzina din peco pentru autoturisme, benzina pentru acest tip de brichete este speciala.

La celelalte tipuri de brichete se poate face incarcarea prin orificiul din josul brichetei cu gaz de bricheta ce se gaseste sub forma de spray. Tot de langa acel orificiu se poate ajusta flacara brichetei daca e prea mica sau prea mare.

De ce nu se aprinde bricheta?

In primul rand va rugam sa verificati daca aceasta are gaz sau benzina dupa felul brichetei.

Daca bricheta este goala se poate reincarca. 

Se poate verifica cu urechea daca gazul din bricheta (gazul, nu benzina) iese din aceasta.

In cazul in care nu se aude gazul iesind din bricheta puteti ajusta volumul de gaz din rotita marcata cu + si respectiv  - de pe fundul brichetei.

Apoi se verifica daca bricheta da scanteie, cel mai bine intr-o incapere intunecata. La brichetele tip Zippo si Zippo originale se poate schimba piatra care da scanteie, dar noi recomandam sa schimbati interiorul brichetei cu totul. Interiorul brichetei il puteti gasi tot la noi pe site.

In cazul in care ati incercat cele de mai sus si tot nu functioneaza va rugam sa ne contactati pentru a remedia situatia sau pentru a inlocui bricheta.

Ce font folositi pentru gravare?

Fontul pe care il folosim implicit este Monotype Corsiva, un font cu scris de mana ce apare mai pe toate pozele produselor noastre.

Pentru alte tipuri de produse gen bratara medicala unde scrisul trebuie sa se vada cat mai clar folosim Arial.

Daca doriti alt tip de font va rugam sa specificati cand comandati produsul.

Ce marimi au bratarile care nu sunt reglabile?

Pe langa bratarile reglabile, avem si bratari stas care au 20 cm lungime, fiind ideale pentru mana oricarui adult.

La bratara nu trebuie sa fie marimea fixa ca la un inel, se pot folosi aceste marimi universale de 20 cm.

Pentru bratari pe care le vor purta copiii puteti alege cele ajustabile atat cu mecanism de prindere ca la ceas cat si cele ajustabile prin snur.

Cat dureaza livrarea?

Momentam avem 2 tipuri de livrari

- livrare rapida prin curier unde produsele dumneavoastra ajung intre 1 si 3 zile lucratoare.

- livrarea prin Posta Romana ceva mai ieftin unde produsele ajung intre 2 si 5 zile lucratoare.

Putem livra produse si in afara tarii cu plata in avans prin card (EuPlatesc) sau PayPall, livrarea oriunde in lume fiind intre 5 si 20 zile lucratoare, in functie de locatie.